Auto asistence do zahraničí je služba, která je především užitečná pro ty, kteří často cestují autem do zahraničí.
Služba poskytuje pomoc v případě, že dojde k nějakému problému s vaším vozidlem během cesty.
Tato pomoc může zahrnovat řadu různých služeb, v závislosti na poskytovateli a na typu pojistného krytí, které jste si zakoupili.

Mezi typické služby, které auto asistence do zahraničí může zahrnovat, patří:

Asistence při poruše

Pokud se vaše auto porouchá na cestě, auto asistence vám může pomoci sehnat opravu na místě, nebo vám může zajistit odtah do nejbližšího servisu.
Tuto službu velmi oceníte, pokud nemluvíte cizím jazykem nebo neznáte místní silniční zákony.

Nahrazení vozidla

Pokud je vaše auto neopravitelné nebo potřebuje delší dobu k opravě, některé balíčky auto asistence mohou poskytnout náhradní vozidlo na dobu opravy.

Asistence při nehodě

Pokud dojde k nehodě, auto asistence vám může pomoci vyřešit situaci, například vám pomůže předat informace policii nebo pojišťovně.

Asistence v případě krádeže

Pokud je vaše auto ukradeno, auto asistence vám může pomoci se hlášením krádeže policii a pojišťovně. Některé pojišťovny vám také poskytnou náhradní vozidlo.

Ztráta, poškození nebo odcizení klíčů

Vandalismus

Auto asistenci nabízí několik pojišťoven, každá však stanovuje své podmínky a limity plněné. Proto je důležité přečíst si, na co konkrétně se pojištění vztahuje, jaká je výše pojistných limitů, případně, co pojistit nelze.
Nebo můžete kontaktovat odborníka, který vám poradí, jaké pojištění je právě pro vás užitečné.

Zajímá vás více? Ozvěte se nám! 775 739 001

S auto asistencí budete do zahraničí cestovat s větší jistotou a klidem. I když doufáme, že nikdy nebude potřeba tuto službu využít, je dobré mít ji k dispozici pro případ, že by se něco stalo.

Užitečný odkaz:

Pojištění aut