Chystáte se na dovolenou? Nezapomeňte si sjednat zdravotní pojištění do zahraničí.

Letní měsíce jsou tady a řada z nás se už těší, jak na odpočinek, tak zážitky, které nás přes léto čekají.

Na dovolené nás však můžou překvapit i nemoci nebo úrazy. Proto je důležité mít dobré pojištění, které vám pokryje náklady za potřebnou lékařskou péči.

Při cestě za hranice naší republiky se nejvíce využívá cestovní pojištění, které vám pomůže v těchto oblastech:

Zdravotní péče

V případě nemoci nebo úrazu vám pojištění pokryje náklady za lékařskou péči, nemocniční pobyt, chirurgické zákroky, léky, ošetření zubů a další zdravotnické služby

Ztráta zavazadel

Pokud při svých cestách, během letu, ztratíte zavazadla, pojišťovna vám je uhradí, a to i v případě krádeže či poškození zavazadel.

Zpoždění letu

Cestovní pojištění může poskytnou i kompenzaci za zpoždění letu, které způsobí další finanční ztráty jako je například předplacená rezervace hotelů, pronájmy auta a jiné.

Zrušení cesty do zahraničí

Pokud musíte zrušit cestu z důvodu nečekaných událostí, jako je závažné onemocnění, úmrtí v rodině, může toto pojištění pokrýt náklady za letenky, rezervace hotelů.

Evakuace a repatriace

Jestliže jste vážně onemocněli či se zranili, cestovní pojištění uhradí náklady za převezení pojištěného zpět do vlasti.

Odpovědnost vůči třetím osobám

Může se stát, že během svého pobytu v zahraničí způsobíte škodu na majetku či zdraví jiné osobě. V takovém případě po vás může poškozený vymáhat náklady za zdravotní péči či ztrátě majetku.

Vždy, když vyrážíte za hranice naší republiky, sjednejte si kvalitní cestovní pojištění, které vám pomůže, ať se stane cokoliv nepříjemného.

Pokud chcete vědět, které cestovní pojištění je vhodné právě pro Vás, ozvěte se!

TEL: 775 739 001

Cestovní pojištění si můžete sjednat také online!