Pokud se chystáte do zahraničí svým vozidlem, nezapomeňte si vyřídit krátkodobé pojištění auta na dovolenou.

Díky němu vám žádná porucha či nehoda nezkazí vaši plánovanou dovolenou.

Pojistit auto si můžete v rámci cestovního pojištění, které vám poskytne ochranu proti rizikům spojeným s cestováním a provozem vozidla v cizí zemi.

pojištění auta

Krátkodobé pojištění auta na dovolenou zahrnuje následující krytí:

Škody na vozidle

Pojištění vám pokryje škody, které může vozidlo utrpět v důsledků dopravní nehody, krádeže, vandalismu nebo přírodní katastrofy. Dále pokryje náklady na opravu nebo náhradu vozidla

Odtahová služba

V případě poruchy budete mít k dispozici odtahovou službu, která vaše auto dopraví do nebližší servisní stanice

Náhradní vozidlo

Pokud vaše vozidlo bude mimo provoz v důsledků havárie nebo poruchy, díky pojištění vám bude poskytnuto náhradní vozidlo, a to po celou dobu opravy

Asistence na cestách

Tuto službu oceňuje spousta klientů, každopádně je nutné říci, že každá pojišťovna poskytuje asistenční služby v jiném rozsahu.  Asistenční služba vám pomůže při řadě situací, se kterými se v zahraničí můžete potkat. Zprostředkuje vám tlumočníka, se kterým můžete komunikovat při ztrátě klíčů nebo dokladů, jako je řidičský průkaz, poradí vám, i když přijdete o registrační doklady vozidla.

Dále ji využijete, pokud se vám pokazí auto. Pracovníci vám najdou nejbližší servis, případně zajistí náhradní vozidlo a pomohou vám také najít náhradní ubytování. Součástí těchto služeb můžou být i právní rady a poskytování dalších důležitých informací jako jsou informace o tom, kde najdete nejbližší nemocnici či lékařskou pomoc.

Je vždy důležité si přečíst podmínky asistenčních služeb, které máte, abyste věděli, co všechno vám pokrývají a co od nich můžete očekávat.

Zavolejte nám a my vám poradíme, které možnosti při cestování do zahraničí jsou pro vás nejlepší!

775 739 001