Prázdniny pomalu končí a my pro vás máme SRPNOVÉ HITY.  Získejte například asistenční služby při poruše auta v zahraničí v ceně od 48 Kč/den, cestovní pojištění od 13 Kč/den či si ochraňte mobil nebo tablet proti zničení a pádu! Zajímavých tipů je celá řada, stačí si jen vybrat…

+ Porucha auta na dovolen již od 48 Kč/den s odtahem auta do ČR

Poradíme vám, jak zajímavě ošetřit riziko nepojízdného auta v důsledku poruchy či nehody v zahraničí. A to za cenu 333 Kč s odtahem do ČR. Podceňovat výjezd za hranice se nemusí vyplatit, protože např. odtah z chorvatského Splitu do ČR vyjde i na 40 000 Kč. Přitom cena za pojištění se pohybuje v řádu několika stovek korun! Zavolejte nám, vybereme správné řešení…

 + Jak pojistit pád či zničení mobilu, tabletu nebo dalších domácích spotřebičů

Pojistěte si domácnost a získejte ochranu svých domácích spotřebičů, telefonů a tabletů zdarma. Za jednu cenu získáte 2x větší ochranu. Pojištění vám vyřeší problémy se skončenou záruční lhůtou.

+ Cestovní pojištění on-line z pohodlí domova za 13 Kč na den

+ Pojištění kola a elektrokola

Ochraňte své kolo při sportování, cestování, při nakupování nebo doma ve sklepě. Ročně je ukradeno 8 000 jízdních kol, přičemž statistiky uvádějí, že až 90 % kol se nevrátí ke svým původním majitelům. Poradíme vám, jak správně pojistit kolo, elektrokolo či koloběžku nejen při:

– sportování

– cestování

– při cestě do práce

– při nakupování či doma

Způsobů, jak ochránit vaše kolo, elektrokolo či koloběžku je celá řada. Důležité je, že ochranu můžete zajistit nejen v místě, kde bydlíte ale i při putování s kolem v dalších zemích Evropy.

Kontaktujte svého poradce ST Consult nebo naši informační linku 730 190 222 a informujte se na SRPNOVÉ HITY. Nabídka některých produktů je časově omezena. Tak neváhejte a hned volejte.