Léto je v plném proudu a my pro vás máme LETNÍ HITY! Získejte například cestovní pojištění od 13 Kč/den, asistenční služby při poruše auta v zahraničí v ceně od 33 Kč/den a mnoho dalšího… stačí si jen vybrat.

+ Cestovní pojištění on-line z pohodlí domova za 13 Kč na den – klikni zde

+ Porucha auta na dovolené – ochrana již od 33 Kč/den s odtahem auta do ČR

Poradíme vám, jak zajímavě ošetřit riziko nepojízdného auta v důsledku poruchy či nehody v zahraničí. A to za cenu 33 Kč/den s odtahem do ČR.  Podceňovat výjezd za hranice se nemusí vyplatit, protože např. odtah z chorvatského Splitu do ČR vyjde i na 40 000 Kč. Přitom cena za pojištění se pohybuje v řádu několika stovek korun… Zavolejte nám, vybereme správné řešení…

+ Povinné ručení pro motocykly za 100 Kč

Pro mladé řidiče od 15 do 25 let nabízíme povinné ručení pro motocykly za 100 Kč/rok. Platí pro motocykly s objemem do 125 ccm (v případě elektroskútru 0 ccm) a výkonem do 11 kW. Bližší informace u poradce ST Consult.

+ Stavebko bez poplatku – ušetřete až 2000 Kč

Do 31. 7. máte příležitost ušetřit až 2 000 Kč na poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Počet uzavřených smluv s touto výhodou není omezen.

+ Hypotéky již od 2,22 % ročně

Hypoteční letní bomba – aktuálně nabízíme hypotéky s úrokovou sazbou od 2,22 % ročně s fixací na 10 let a s životním pojištěním. Kromě toho je možné si sjednat hypotéku i bez životního pojištění s úrokem 2,45 % p. a. a fixací na 6 let. Využijte této mimořádné nabídky.

+ Důležité doporučení na závěr

Nezapomeňte si zabezpečit před odjezdem na dovolenou svůj majetek – sjednejte si nebo si aktualizujte majetkové pojištění!

Prázdniny a dovolené jsou obdobím, kdy mnohem častěji opouštíme své domovy, jenž se tak stávají více zranitelnými. To bohužel potvrzují i statistiky. Nepodceňujte proto zabezpečení svého domova a před odjezdem na dovolenou.
1) Ujistěte se, že je váš domov řádně uzamčen a zabezpečen (zavřená okna, uzamčené dveře…)
2) Překontrolujte si, že máte sjednáno pojištění majetku (především proti krádeži, vandalismu a živelním událostem)
3) Doporučujeme nezmiňovat se nikde (zejména na sociálních sítích) o tom, že jste nebo se chystáte na dovolenou.
4) Klíče od bytu svěřte spolehlivému sousedovi nebo příbuznému, který bude váš byt pravidelně kontrolovat a vybírat poštovní schránku
5) Nezatahujte závěsy, rolety a žaluzie
Pro jistotu si zdokumentujte své cenné věci (udělejte si seznam + foto), případně sepište výrobní čísla přístrojů

Kontaktujte svého poradce ST Consult nebo naši informační linku 730 190 222 a informujte se na LETNÍ HITY. Nabídka některých produktů je časově omezena do 31. 7. 2019. Tak neváhejte a hned volejte.