Vzhledem ke stoupajícímu zájmu o naše služby hledáme do týmu STC nové posily. Získejte až 50 000 Kč za doporučení nového spolupracovníka, který se stane součástí rozrůstajícího se týmu ST Consult.

Dejte nám tip na své příbuzné, spolupracovníky z práce, kamarády nebo známé na Facebooku, kteří mají chuť udělat v životě změnu, organizovat si sami svůj pracovní čas a budovat kariéru v zajímavém a perspektivním oboru.

Kdo má u nás dveře otevřené:

  • – Máme zájem o spolupráci s lidmi, kteří již mají zkušenosti s pojišťovnictvím či bankovnictvím, tuto práci dělají nebo ji dříve vykonávali.– Vítáni jsou u nás obchodníci, např. obchodní zástupci, realitní makléři, prodejci kosmetiky apod.– Přijmeme i lidi bez zkušeností z oblasti financí, kteří mají chuť se vzdělávat a pracovat na sobě.– Rádi zaučíme i absolventy středních a vysokých škol.– Pokud nejste spokojeni se svým příjmem, máte u nás ideální příležitost to změnit.

Čím více doporučení na kamarády a známé nám poskytnete, tím větší je šance, že si odnesete pěkný balík peněz. Všichni noví spolupracovníci musí projít úspěšně výběrovým řízením a předložit maturitní vysvědčení.

Na bližší podmínky se informujte u poradců ST Consult nebo na tel.: 730 190 222, info@stconsult.cz. Pište, volejte, budeme se těšit!