Zhruba před měsícem jsme vás informovali o vylosování výherců hlavních cen soutěže Jeď a vyhrávej, kterou pořádala pro své klienty společnost ST Consult. Výherci si mezi sebou rozdělili iPhone 7, tablet a mobilní telefon Samsung. Hlavní cenu v podobě telefonu iPhone 7 si od nás tehdy odnesla paní Elen Švachová z Drslavic. Co říkala na výhru a jak s cenou naložila, se dozvíte v krátkém rozhovoru…

Dobrý den paní Švachová, můžete se nám stručně představit?

Dobry den, jmenuji se Elen Švachová, bydlím v Drslavicích a pracuji v malé strojírenské firmě jako kontrolorka. Dům, zahrada, zaměstnání, vaření a dvě dcery, to jsou v současné době moje hlavní záliby a koníčci. Dříve jsem ještě často chodila na výstavy a vernisáže, protože mám ráda obrazy, v současné době na to už ale není moc času.

Účastníte se často soutěží podobného typu?

Soutěží se moc často neúčastním. Vaše soutěž je první po dlouhé době. Zapojím se, jen když mne tak říkajíc „cvrnkne“ do nosu a zaujme. 

Už se Vám podařilo někdy něco vyhrát?

Je to už hodně dávno, co jsem vyhrála v tombole na plese. Byla to ale jen nějaká maličkost. Osobně říkám, že největší výhra v životě je zdraví.

Co jste si myslela, když Vám ze společnosti ST Consult zavolali a informovali Vás o výhře hlavní ceny?

No, to bylo zajímavé. Když mi zavolal můj finanční poradce pan Jan Caudr, což bylo před Mikulášem, tak jsem se jen zasmála a poděkovala mu za výhru. Brala jsem to s úsměvem a moc jsem tomu nevěřila. Kdo dneska neobdržel e-mail nebo telefon, že něco vyhrál, že ano? Takovou zkušenost má asi každý. Nedalo mi to a na druhý den jsem zhlédla ze zvědavosti záznam z losování a bylo to jako sen. Tak jsem volala panu Caudrovi, že to teda jako není vtip, že jsem vážně vyhrála…

A co jste udělala s výhrou? Nechala jste si ji nebo jste ji předala někomu jinému?

K předání výhry mne doprovodily i obě dcery a výhru jsem po domácím pokochání věnovala starší z nich.

Budete soutěžit i nadále se společností ST Consult?

Jasně, když mne zase nějaká soutěž „cvrnkne“ do nosu, určitě se přidám. Po této zkušenosti budu mnohem více věřit, že se v soutěžích dá něco vyhrát, hlavně u ST Consult.

Děkujeme za rozhovor.

-STC-

Nová majitelka se z telefonu dlouho neradovala… 

cena_predani