Čas jsou peníze, říká se. S námi získáte obojí. Díky revolučnímu STC sjednávači povinného ručení a havarijního pojištění vám do 3 minut předložíme nabídku 9 největších pojišťoven na trhu s nejlepšími cenami. Ochraňte rychleji a lépe svůj majetek před nepředvídatelnými situacemi. Získaný čas a finance věnujte s naší pomocí do aktivit, které vám budou generovat zajímavé zhodnocení.

Co získáte

df

newsletter-02
tabulka srovnavace-01

fh

Kontaktujte nás, spočítáme vám cenu, přepočítáme starou smlouvu a nabídneme vám nejvyšší možnou slevu. Ušetřete na povinném ručení i havarijním pojištění. To vše do 7 minut s pomocí poradce… Neztrácejte zbytečně čas a šetřete svoje peníze s STC sjednávačem. Volejte na telefon 730 190 222 a dohodněte si schůzku nebo nás kontaktujte pomocí formuláře níže.

Informujte se na cenu, i když máte platnou smlouvu nebo jste smlouvu právě uzavřeli.

A rada na závěr: Jezdit bez povinného ručení se nevyplácí. Náklady spojené s vámi zaviněnou nehodou budou určitě vyšší, než platba za vaše zákonné pojištění. Navíc Česká kancelář pojistitelů důkladněji hlídá dodržování této zákonné povinnosti a při nedodržení následuje vysoká sankce. Nepodceňujte jízdu bez povinného ručení, kontaktujte nás!