Využijte poslední možnosti sjednat si stavební spoření s garantovaným úročením vkladů ve výši 1 % p. a. Většina stavebních spořitelen se totiž do konce března chystá úroky snížit až na 0,5 % p. a. Při sjednání stavebního spoření s námi získáte kromě stávajících výhodných úroků také poukaz na pobyt na Kanárských ostrovech. Dárek získáte i při sjednání úvěru, hypotéky, nebo při refinancování.

Nenechte se připravit o pobyt na Kanárech a o výhody současného stavebního spoření, kde může efektivní úrok činit až 3,6 % p. a. (Efektivní úrok udává, kolik je skutečný výnos, a jsou do něho zahrnuty veškeré státní podpory, úroky, poplatky a daně. Je to podobná veličina jako RPSN u spotřebitelských úvěrů). Dle výzkumu z roku 2017 je stavební spoření stále nejoblíbenějším finančním produktem, kam uložit svoje peníze – preferuje ho téměř 59 % Čechů.

Výhody současného stavebního spoření:

  • – garantovaného úročení vkladů ve výši 1 % p. a.
  • – státní podpora ve výši až 2 000 Kč/ročně
  • – průměrný celkový roční výnos až 3,6 % (z pohledu střednědobého investování zajímavý výnos)
  • – pojištění vkladů do výše 100 000 EUR
  • – možnost využít úspor včetně státní podpory po 6 letech na cokoliv
  • – možnost čerpání úvěru na potřeby bydlení

Neváhejte a informujte se u svého finančního poradce, který vám pomůže uzavřít stavební spoření za stávajících výhodných podmínek 1% úročení vkladů a poskytne vám informace k pobytu na Kanárských ostrovech! K dispozici je i informační linka společnosti ST Consult na telefonu 730 190 222 (po-pá: 7:00 až 16:00 hod.).