Pokud máte hypotéku či úvěr a rádi byste si snížili měsíční splátky, zbystřete. Díky naší spolupráci s řadou partnerů z bank a pojišťoven pro vás máme několik možností, jak peníze ušetřit a jak pomocí těchto peněz začít zhodnocovat svůj majetek.

Možnosti, jak ušetřit:

  • NECHTE SI PŘEPOČÍTAT STÁVAJÍCÍ HYPOTÉKY A ÚVĚRY

Přepočítáme vaše stávající půjčky a úvěry a ihned zjistíte, kolik ušetříte. Sloučením půjček a refinancováním hypotečních úvěrů si snížíte měsíční splátky až o 48 % a při stejné době splácení.

K tomu navíc:

  • nemusíte platit bankovní poplatky;
  • nastavíte si výši splátky podle potřeby;
  • vše vyřídíme za vás a on-line.

Kromě úspory můžete získat při refinancování s ST Consult také tablet. Akce trvá jen do 30. 6. 2016.

  • PŮJČTE SI VÝHODNĚ OD STÁTU

Další možností, jak ušetřit, je využít státní půjčky za zajímavých podmínek s nízkým úrokem kolem 2 % p. a. Informujte se u svého poradce, který vám sdělí podrobnější informace.

  • VYUŽIJTE ÚVĚRŮ S NÍZKÝM ÚROKEM

Přinášíme vám úvěry na cokoliv s úrokovou sazbou od 3,99 % p. a.

Zajistíme také úvěry na bydlení s fixací např. 5 let od 1,49 % p. a., na 7 let s úrokem od 1,79 % p. a.

Peníze, které získáte díky těmto úsporám, doporučujeme investovat a tak dále zhodnocovat svůj majetek.

A jak mám peníze investovat?

Nejvhodnější strategii pro vás připraví váš osobní poradce ze společnosti ST Consult. Jednou z možností je například nákup nemovitosti pomocí hypotéky s nízkou úrokovou sazbou a její následný pronájem. S našimi klienty také často řešíme, zda je lepší půjčit si peníze na kratší, nebo delší dobu. My doporučujeme zvolit hypotéku na delší dobu. Proč? To vám ukážeme na příkladu pana Petra a Michala.

Možností, jak ušetřit, je celá řada. Poradci ST Consult vám rádi poradí a pomohou při zhodnocování vašeho majetku. Kontaktujte nás pomocí infolinky ST Consult na čísle 775 739 001.