Určitě se i k vám z médií donesla informace, jak jsou nyní hypotéky levné. Aktuálně atakují hranici 1,49 % p. a., takže kdo si chce splnit sen o novém bydlení, uvažuje o rekonstrukci, nebo si chce pořídit nemovitost na pronájem, má nyní nejvhodnější příležitost. Při těchto úvahách by však potenciální žadatel o úvěr měl brát v potaz nejen výši úrokové sazby, ale i další okolnosti, které mohou nákup či rekonstrukci nemovitosti značně prodražit.

Příklady z praxe ukazují, že je lepší se svěřit do rukou odborníků. Je to podobné jako u řemeslníků. I když budete manuálně zruční a pustíte se např. do pokládání obkladaček, nikdy to nebude vypadat stejně jako od profesionála, který má za sebou stovky realizací. A stejné je to i u vyřizování hypotéky. I zde hraje zkušenost a praxe důležitou roli. Díky ní ušetříte čas, peníze a zkušený poradce Vás celým procesem vyřízení lehce provede a vše potřebné pomůže zařídit. Stačí se jen rozhodnout.

Na základě praktických zkušeností našich poradců jsme pro Vás sestavili 8 doporučení, proč je lepší se spojit se svým finančním poradcem a nechat vyřizování hypotéky na něm.

Proč vyřídit hypotéku s poradcem?

  1. Ušetříte čas. Nemusíte obcházet banky a vyjednávat osobně podmínky, což bývá časově náročné.
  2. Ušetříte peníze. Vhodným výběrem hypotečních produktů, jejich kombinací a vyjednáním slev od partnerů Vám ušetříme značné finanční prostředky.
  3. Můžete si vybírat. Díky spolupráci ST Consult s nejvýznamnějšími stavebními spořitelnami a bankami na trhu pro Vás vybereme ten nejvhodnější úvěr.
  4. Neztrácíte čas byrokracií. Pomůžeme Vám vyřídit žádost, formality na katastru, znalecký posudek a další nezbytnosti.
  5. Neprošvihnete termíny. Pohlídáme za Vás podmínky stanovené bankou – víme, na co si dát pozor.
  6. Získáte cenná doporučení. Doporučíme vám ideální dobu splácení i dobu fixace.
  7. Spolupracujete s odborníky. Díky pravidelnému vzdělávání znají poradci ST Consult podrobně jednotlivé úvěry a jsou schopni vám vysvětlit do detailů postup při jejich vyřízení.
  8. Těžíte z našich zkušeností. V ST Consult máme 15 let praxe a zkušeností s vyřizováním úvěrů.

Vyřídit úvěr nemusí být peklo, právě naopak. S poradcem ST Consult získáte výhodnější úvěr a navíc získáte spolehlivého parťáka, který šetří Váš čas i peníze.

Zavolejte nebo napište nám a splňte si sen o lepším bydlení bez zbytečných nervů. Kontaktujte nás také skrze infolinku ST Consult na čísle 775 739 001.