Veleúspěšný film Návrat do budoucnosti, v němž hlavní roli ztvárnil Michael J. Fox, se dočkal celkem tří dílů. Náš consulťácký „návrat do minulosti“ už má o jeden úspěšný díl navíc. Po výletě do středověku (hrad Buchlov), návštěvě první republiky (vila Tugendhat) a Velké Moravy (Archeoskanzen Modrá) se v pořadí již čtvrté pokračování odehrálo ve stylu 60.-80. let v přerovském pivovaru Zubr, a to u příležitosti oslav 11. výročí založení firmy.

Slavnostní zahájení akce obstarala skupina pionýrů (nebo spíše svazaček?), která již při samotném příchodu vítala všechny příchozí mohutným potleskem a skandováním proconsulťáckých hesel. Po přivítání všech přítomných vedením firmy se program přesunul do areálu pivovaru, kde postupně absolvovaly tři skupiny hostů zajímavou prohlídku pivovaru zakončenou malou ochutnávkou. Protože společnost ST Consult slavila 11. výročí, nemohlo se čepovat po celý večer nic jiného než jedenáctka Zubr. Vedle soutěží, v nichž si přítomní mohli vyzkoušet svoji paměť v originálně pojatém pořadu á la „Videostop“, se mnozí velmi pobavili při vystoupení Železného Zekona alias Zdeňka Knedly, který vtipnými vstupy zatáhl nejednoho consulťáka nebo spíše consulťačku do své show. I díky němu program postupně gradoval a vyvrcholil tombolou a retro diskotékou. Tak jako každý rok byl výtěžek z tomboly věnován na nákup zdravotních pomůcek pro handicapované dítě. Tentokrát jsme podpořili malého Jožku Nábělku z Uh. Ostrohu a to sumou 9 000 Kč.

Celá akce se velmi povedla a i z ohlasu účastníků je vidět, že si to všichni přítomní náležitě užili. Uvidíme, kam nás zub času zavede v minulosti příští rok…