Školní rok se rozjel a my s ním! Připravili jsme pro vás totiž 6 skvělých ZÁŘIJOVÝCH TIPŮ.  Získejte například stavebko bez poplatku nebo hypotéku s úrokem od 2,02 % ročně. Zajímavý je také tip na vyřešení problému se zničeným či porouchaným domácím spotřebičem (telefon, tablet, pračka…), pojištění kola a elektrokola nebo pojištění dronů. Skvělých tipů je celá řada, stačí si jen vybrat…

• Stavebko bez poplatku

Získejte výnos 3,48 % a ušetřete až 2 000 Kč. Do 30. 9. máte příležitost ušetřit až 2 000 Kč na poplatku za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Počet uzavřených smluv s touto výhodou není omezen.

• Spotřebitelský úvěr od 3,9 % p. a.

• Hypotéky již od 2,02 % ročně

Hypoteční bomba – aktuálně nabízíme hypotéky s úrokovou sazbou od 2,02 % ročně s fixací na 10 let a s životním pojištěním. Kromě toho je možné si sjednat hypotéku i bez životního pojištění s úrokem 2,29 % p. a. a fixací na 10 let a s odhadem zdarma. Využijte této mimořádné nabídky.

• Mobil a tablet při pádu 

Máme řešení na zničení a poruchu vašich domácích spotřebičů. Pojistěte si domácnost a získejte ochranu svých domácích spotřebičů, telefonů a tabletů zdarma. Už vás nebude trápit rozbití mobilu či tabletu po skončené záruční lhůtě. Navíc za jednu cenu získáte 2x větší ochranu.

• Pojištění kola a elektrokola

Ochraňte své kolo při sportování, cestování, při nakupování nebo doma ve sklepě. Ročně je ukradeno 8 000 jízdních kol, přičemž statistiky uvádějí, že až 90 % kol se nevrátí ke svým původním majitelům. Poradíme vám, jak správně pojistit kolo, elektrokolo či koloběžku nejen při:
– sportování
– cestování
– při cestě do práce
– při nakupování či doma

Způsobů, jak ochránit vaše kolo, elektrokolo či koloběžku je celá řada. Důležité je, že ochranu můžete zajistit nejen v místě, kde bydlíte ale i při putování s kolem v dalších zemích Evropy.

• Pojištění dronů

Získejte exkluzivní pojištění dronů, které ochrání váš stroj i vás před zničením. Pojištění je určeno jak pro registrované, tak i neregistrované drony, které jsou provozovány pro rekreační nebo sportovní účely. Ochranu můžete získat v rozsahu:
a) pojištění odpovědnosti – pokud dron způsobí nějakou škodu pádem
b) havarijní pojištění – když dron spadne a zničí se

Kontaktujte svého poradce ST Consult a informujte se na TIPY. Nabídka některých produktů je omezena časově. Tak neváhejte a hned volejte.