Ceny povinného ručení se zvyšují! Oproti roku 2017 došlo k nárůstu o cca 5 %. Do 3 minut vám předložíme nabídku 10 největších pojišťoven na trhu s nejlepšími cenami povinného ručení a havarijního pojištění.

A navíc vám „ušijeme“ pojištění na míru. Získáte tak produkt, který opravdu využijete, bez zbytečných doplňků a tím i peněz navíc. Dokonce pro vás máme i vylepšené podmínky oproti standardním podmínkám pojišťoven a podmínkám na pobočkách. A to vše díky STC sjednávači.

Ochraňte rychleji a lépe svůj majetek (auto) před nepředvídatelnými situacemi. Uspořený čas a finance věnujte s naší pomocí do aktivit (např. investice do komerčních nemovitostí), které vám budou generovat zajímavé zhodnocení (např. kolem 4 % ročně).

Co získáte:

kj

jh

Kontaktujte nás, spočítáme vám cenu, přepočítáme starou smlouvu a nabídneme nejvyšší možnou slevu. Ušetřete na povinném ručení i havarijním pojištění. To vše do 7 minut s pomocí poradce…

Informujte se na cenu, i když máte platnou smlouvu nebo jste smlouvu právě uzavřeli.

A rada na závěr: Zima se blíží a s ní i tradičně větší počet dopravních nehod. Jezdit bez povinného ručení se nevyplácí. Náklady spojené s vámi zaviněnou nehodou budou určitě vyšší, než platba za vaše zákonné pojištění. Navíc Česká kancelář pojistitelů od ledna 2018 více dohlíží na tuto zákonnou povinnost a při nedodržení následují vysoké sankce.

Zavolejte svému poradci ST Consult nebo volejte naši informační linku 730 190 222. Poptávku posílejte také na info@stconsult.cz.