Získejte zábavnou formou vědomosti, které vám pomohou ušetřit desítky či stovky tisíc korun! Zahrajte si Finanční svobodu, první hru, která vás naučí hospodařit s penězi! Vhodné pro všechny, kteří chtějí rozumět penězům a mají 12 až 100 let. Hrajeme ve čtvrtek 20. července od 16:30 hod. sídle společnosti ST Consult, Menclovice 600.

Díky Finanční svobodě:

  • – se naučíte hospodařit se svými penězi
  • – poznáte chyby, které vás mohou stát v životě desítky tisíc korun
  • – zjistíte, jak lépe ochránit svůj majetek
  • – naučíte se poznávat potřebné a nepotřebné finanční produkty
  • – a vyzkoušíte si také, jaké je to stát se rentiérem  

To vše zábavnou formou a za pouhé tři hodiny, které si navíc ještě užijete… Někteří lidé na nabytí těchto zjištění na základě vlastní zkušenosti, potřebují celý život…

Kontaktujte nás pro více informací na telefonu: 734 351 281.

O co ve Finanční svobodě jde?

Finanční svoboda je založena na tom, že se hráč jako finanční poradce stará o jednu českou rodinu. Během hry zjišťuje, co se s jejich majetkem stane za 5, 10, 20, 30 let. Cílem však paradoxně není vyhrát nad svými spoluhráči, nýbrž splnit svým klientům, fiktivní české rodině, všechny jejich cíle. A protože se každý hráč stará o jinou rodinu, která má rozdílné příjmy, výdaje, životní cíle a jenž prochází také jinými životními situacemi, na které musí reagovat, obohacují se hráči během hry navzájem o řadu zkušeností.

Pozor, nemusíte se bát, není potřeba mít znalosti z oblasti ekonomie či financí. Stačí zdravý selský rozum. Všechny informace, které se během kurzu – hry dozvíte, můžete použít v praxi, protože se ve hře používají autentické produkty, které najdete na českém finančním trhu. To je velká přednost hry.

V případě, že máte zájem si Finanční svobodu vyzkoušet a naučit se hospodařit se svými penězi, kontaktujte nás na tel.: 734 351 281 nebo na e-mailu: financnisvoboda@stconsult.cz.

Foto z již proběhlých akcí, kdy jsme Finanční svobodu hráli s veřejností nebo se žáky na školách: